Noutăți

WIRQUIN - VENISIO SLIM +

Published on 09.03.2018
VENISIO SLIM + Rigola de dus tip Italian Wirquin VENISIO SLIM + cu membrană antimiros, combină performanțele de compactitate, aducând în același timp o notă de design în baie. Rigola are o deosebită precizie în reglare datorită picioarelor reglabile. Montare compatibilă cu teracota cu grosimea de la 8mm pina la 16mm. Extra-Flat: ...

TERMOSTATUL INTELIGENT LYRIC T6 HONEYWELL RESIDEO

Published on 12.04.2023

TERMOSTATUL INTELIGENT LYRIC T6 HONEYWELL RESIDEO

Simțiți-vă confortabil știind că acest termostat a fost construit de aceeași companie care a contribuit la ducerea unui om pe lună.

Tipuri de Termostate Ambiantale: Alegerea Perfectă pentru Confortul Casei Tale

Published on 20.11.2023

În era tehnologiei avansate, confortul în propria locuință nu mai este o simplă dorință, ci o necesitate. Un element esențial în asigurarea unui climat interior plăcut este sistemul de control al temperaturii, iar termostatele ambientale joacă un rol crucial în această ecuație. Acest articol explorează avantajele și funcționalitățile termostatelor ambientale, aruncând o privire asupra modului în care aceste dispozitive moderne pot îmbunătăți eficiența energetică și confortul în locuința ta.

 

Resideo Honeywell - Protecție contra scurgerilor de apă, acolo unde contează cel mai mult.

Published on 09.07.2024

Tehnologia combinată de control al scurgerilor de apă oferită de produsele dedicate din seria L le oferă clienților dvs. posibilitatea de a opri scurgerile înainte ca acestea să provoace daune.